woensdag 5 juni 2013

Woensdag 5 juni2013

Vandaag hadden we het erg druk. We gingen op stap met onze picknick naar de kinderboerderij. Het werd een lange maar mooie wandeltocht. Op de boerderij deden we een fotozoektocht. We gingen op zoek naar verschillende dieren, hun hok, hun poot en spreuken over deze dieren. Het allermooiste dier was de pauw die bij ons afscheid toch nog even zijn staart openzette zodat we hem konden bewonderen. 
We aten onze picknick op het gras en keerden terug naar 'huis'. Het was de hele morgen koud en er was veel wind. Maar tijdens de terugtocht begon het wat klaarder te worden.
We verzamelden onze griefjes voor het strand. We waren vertrekkensklaar toen ons bezoek uit Gent arriveerde, met de zon !!! Meester Didier en juf Marleen brachten een snoepje en groetjes mee.
Eindelijk konden we op het strand met wat minder kleren om het lijf. Wij genoten van ons eerste zonnetje. Morgen misschien nog beter ?!?!
Na een lekkere spaghetti sloten we de dag af met nog wat knutselwerk. We maakten bloemen voor ons strandwinkeltje van morgen en leerden armbandjes weven.
Na een flinke douche kropen we moe in bed. Dromen van het volgende dagje ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten